201704.10
0
0

Flipboard Magazine PleitAcademie nu op onze website

U kunt nu ons Flipboard Magazine inzien op de PleitAcademie.nl website. Klik naast de rubriek “Laatste Nieuws” op “Read Magazine”. Dat brengt u naar ons Flipboard. Wij publiceren daar artikelen en nieuwsberichten die zijn verschenen over advocatuur, rechterlijke macht, in binnen- en buitenland van allerlei bronnen, in Nederland en daarbuiten.

U kunt er artikelen vinden gepubliceerd in binnen- en buitenlandse media over advocaten, advocatenpraktijken, rechters, feiten meningen en roddels. Niet van ons, Flipboard is, zoals de titel al suggereert, een verzameling artikelen en nieuwsberichten die wij “flippen” in ons online magazine. Amerikaanse, Britse, Duitse tijdschriften, publicaties, blogs en andere bronnen. Vanuit Nederland nemen we berichten, blogs en artikelen op uit Advocatie, Mr. Online, Advocatenblad en NJB (Nederlands juristenblad) en incidenteel uit blogs van individuele advocaten en advocatenkantoren.

Mocht u belangstelling hebben ook uw bijdrage(n) op het PleitAcademie.nl Flipboard magazine terug te zien, stuur uw artikel, blog of link naar ons op info@pleitacademie.nl t.a.v. Redactie.

Bekijk hier wat u van het Magazine kunt verwachten (video)

Volg ons op Flipboard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.