Deze module is specifiek gericht op één individuele advocaat, jong of oud, onervaren of “oude rot” in het vak, werkzaam op een eenmanskantoor, middelgroot, of internationaal kantoor, als stagiaire, medewerker of partner. De individuele advocaat die in zijn of haar praktijk veel te maken heeft met pleidooien (thans: mondelinge behandelingen) en zich wil laten adviseren hoe hij/zij de pleitvaardigheid kan verbeteren, of wil werken aan de stem, de houding, de overtuigingskracht, dan wel wil leren hoe je zonder “notities” of pleitnota kunt toch effectief en overtuigend kunt pleiten of presenteren. Of de advocaat die wil leren omgaan met het meer op discussie gerichte model waarbij de rechter onder het nieuwe KEI regime de regie in handen neemt en de advocaat al in een vroege fase maximaal en effectief wil overtuigen en het belang van de cliënt wil behartigen.

Eén van de 26 Academy Members staat klaar om met de individuele advocaat mee te gaan naar het pleidooi (mondelinge behandeling) dan wel aanwezig  te zijn tijdens een presentatie of pitch om daarna niet alleen feedback te krijgen maar ook concrete suggesties hoe de vaardigheid te vergroten en eventuele verbeterpunten te trainen.

Dit alles in een discrete omgeving, geheel aangepast aan de individuele wensen van de advocaat. Deskundige coaches en trainers van PleitAcademie staan voor u klaar. 

Werkvorm:
Na een intake gesprek spreken de Academy Member(s) en de advocaat af op welke wijze de coaching zal plaatsvinden.

Leerdoelen: Feedback en individuele analyse

Duur training: Af te spreken na feedback mondelinge behandeling