202111.02
0
0

Samenwerking Law Firm School en PleitAcademie Beroepsopleiding Advocaten

Law Firm School (LFS) en PleitAcademie gaan samenwerken bij de Beroepsopleiding Advocaten (BA). Zes trainers van PleitAcademie nemen het vaardighedenonderdeel “Procederen en Presenteren” voor hun rekening. LFS is een samenwerkingsverband tussen 16 internationale advocatenkantoren die samen hun advocaat-stagiaires de opleiding bieden die hen het beste voorbereidt op de praktijk. De LFS is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geaccrediteerde instelling voor de leerlijn Burgerlijk recht, met de minor Bestuursrecht. PleitAcademie is een door de NOvA erkend opleidingsinstituut.

De zes trainers die voor de Beroepsopleiding het onderdeel Procederen en Presenteren voor hun rekening nemen zijn: Roeland Kooijmans, Machteld Kooij, Sandra Ju, Carolijn Beckers, Milou Dijkman en Ies Poissonier.Voor hun profielen zie elders op deze website.

De nieuwe Beroepsopleiding Advocaten krijgt een sterke focus op toegepaste kennis, vaardigheden en ethiek. De eerste lichting advocaat-stagiairs die hiermee te maken krijgt, start in het voorjaar van 2021. De door LFS en PA gegeven vaardigheden training start na de zomer 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.