202004.10
0
0

Thuiswerken, hoe online te presenteren?

PleitAcademie trainer en debating coach Gijs Weenink heeft al een ruime ervaring met online trainingen geven. Hoe presenteer ik vanuit huis in een online omgeving? Vanwege het Covid19-virus werd hij gedwongen in april 2020 om zijn hele business (speech- en debattrainingen, dagvoorzitterschappen en Lagerhuisdebatten) van de zaal naar online te brengen. Met een aantal experts heeft hij dit transitieproces ingezet. En onderweg ontdekte hij dat online trainen beter gaat dan trainen in de zaal. De deelnemers leren beter, sneller en de training wordt als intiemer ervaren dan in de zaal.

Ook mocht hij een aantal seminars en congressen met Lagerhuisdebat voor ABN AMRO, de Provincie Zuid-Holland, de Avans Hogescholen en LTO Nederland organiseren met 45 tot 210 deelnemers hosten in Zoom en Teams. Ook daar blekken de ervaringen van de deelnemers positief. Het is intiemer, er ontstaan meer emoties dan in de zaal en de deelnemersaantallen verdubbelen ten opzichte van eerdere versies in de zaal. Voor de organisatie zijn er geen locatie- en cateringkosten dus er is meer geld beschikbaar voor de trainer, dagvoorzitter en/of de debatleider.
Het vraagt wel om een aantal extra zaken en maatwerk.

In de training “Ben ik in beeld? traint Gijs Weenink u in twee uur in alle ins en outs van het online trainen en hosten. Bij deelname ontvangt u als voorbereiding zijn boek “Ben ik in beeld?”. In de training wordt er aandacht besteed aan de techniek van de verschillende platforms, de hosting en de manier van trainen. Ook allerlei technieken om de training optimaal interactief te maken en maatwerk voor de deelnemers. Verder behandel ik de do’s and don’ts en de mogelijke valkuilen voor de trainer.

De training kost € 495,- exclusief BTW per deelnemer, inclusief boek en telefonische intake gesprek van 15 minuten en een coaching gesprek van 15 minuten na de training.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.